OUR HOME

City Life Church Breda is opgericht met het verlangen om een kerk te zijn waar iedereen zich welkom en thuis voelt, waar je mag komen zoals je bent en mag groeien naar het leven zoals God dat voor jou bedoelt. Drie belangrijke onderdelen van onze visie zijn:

 • God aanbidden – onze relatie naar boven
 • Van onszelf en elkaar houden – onze relatie naar binnen
 • Onze omgeving dienen – onze relatie naar buiten

De kerk is een plek van bemoediging en aanbidding, waar je connectie maakt met God en met elkaar. Wij bouwen aan een groeiende en inspirerende kerk waarin jongeren en ouderen met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgen hun volle potentieel van gaven en talenten te ontwikkelen en in te zetten voor God, voor elkaar en de wereld om ons heen.

Onze kerk is deel van de City Life Church Family, een familie van kerken in Nederland en België. Erald en Mathilde van de Ridder zijn de senior pastors.

Jesaja 43:4: “Omdat Ik je kostbaar vond, heb Ik jou uitgekozen. Ik houd heel veel van je.”

Robert & Anastasia van den Bergh

Hi, wij zijn Robert en Anastasia en de voorgangers van City Life Church Breda.

Anastasia: “Ik ben al jaren actief als coach, trainer en consultant op het gebied van leiderschap en duurzaamheid. Sinds mijn eerste Colour Conferentie van Hillsong in 2011 is mijn hart gaan branden om een kerk te bouwen in Breda. Een plek waar je altijd welkom bent ongeacht je achtergrond. En waar je er voor elkaar bent. Waar het zaadje dat God in je geplant heeft tot bloei komt. Vooral bij vrouwen zie ik zoveel mogelijkheden voor nog meer eigenheid en potentie. In een wereld waar zo veel behoefte is aan licht, leven en liefde, wil ik dat onze kerk als een lichtbaken schijnt in Breda.”

Robert heeft jaren in Breda gewoond en gewerkt en is er tot geloof gekomen op jonge leeftijd.
“Als jeugdleider kreeg ik de bevestiging om een kerk te gaan bouwen, alleen was nog niet duidelijk waar en wanneer. Omdat we beiden een hart kregen voor de stad Breda hebben we besloten om terug te keren om daar met een groep enthousiaste mensen een kerk te gaan bouwen die relevant is en mensen aanmoedigt om elkaar en Jezus beter te leren kennen. Een kerk die omziet naar anderen, een kerk die leven geeft!”

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij City Life Church Breda!

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben. Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk. Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

DE 12 WAARDEN VAN CITY LIFE CHURCH

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

OUR BACKYARD

We houden van onze stad en we willen graag iets kunnen betekenen voor de mensen in onze omgeving. CLC Breda heeft inmiddels de eerste stappen gezet op het gebied van City Care en we hebben de wens om in de toekomst steeds meer te gaan betekenen voor de stad en regio.

Leger des Heils

CLC Breda steunt het Leger des Heils en werkt op verschillende manieren met de stichting samen. Zij weten goed welke noden er zijn in de stad en verzorgen bijvoorbeeld kerstpakketten voor minima en kleding voor daklozen.

Stichting de Herberg

We werken actief samen met Stichting de Herberg. Stichting de Herberg Breda biedt zorg, steun en aandacht aan kwetsbare mensen die de grip op het leven zijn kwijtgeraakt, zodat ze weer een stap in de goede richting kunnen zetten.

Safegroup Breda

CLC Breda steunt Safegroup Breda. Safegroup helpt gezinnen in de regio’s West-Brabant en Zuid-Holland Zuid die met huiselijk geweld te maken hebben.

OUR WORLD

Compassion

Alle CLC kerken sponsoren Compassion; een internationale organisatie die in 25 ontwikkelingslanden meer dan 2 miljoen kinderen sponsort. Pastors Robert en Anastasia zijn diverse keren op uitnodiging van Compassion in Nairobi, Kenia geweest om daar projecten, tehuizen, scholen en kerken te bezoeken. Alle Compassion-projecten worden door lokale kerken uitgevoerd. Door onze gift helpen we kerken in gebieden waar armoede heerst uit te reiken naar de meest kwetsbare mensen, om hen zo de liefde van Jezus te laten zien, een lichtend licht in de duisternis.
× WhatsApp