EEN DIENST BEZOEKEN

Iedereen is van harte welkom bij City Life Church Breda.

Lieve bezoeker, we zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen ontvangen in onze diensten. Je bent vanaf 10:30 van harte welkom! We kijken er enorm naar uit om iedereen weer te verwelkomen!

Uiteraard is het belangrijk dat we dit op een verantwoorde manier met elkaar doen. Daarom hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen, zo moet iedere bezoeker van tevoren een ticket reserveren en zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Kun je toch niet meer? Annuleer dan je ticket, dan kunnen we de plek nog aan iemand anders geven. Wanneer je meerdere tickets bestelt gaan we er van uit dat iedereen uit hetzelfde huishouden komt.

In het gebouw kunnen we overal anderhalve meter afstand houden, ook zullen er looproutes worden aangegeven. Samen zorgen we ervoor dat we op een goede manier van de diensten kunnen genieten.

Vragen vooraf

Vóór je bezoek aan City Life Church moet je jezelf de volgende vragen stellen:

1. Had je één of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

– Hoesten

– Lichaamstemperatuur van 38 graden of hoger

– Benauwdheidsklachten

2. Heb jij op dit moment een huisgenoot met koorts en / of benauwdheidsklachten die nog niet getest is op het coronavirus?

3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb jij een huisgenoot / gezinslid met het coronavirus?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan kun je helaas niet naar binnen bij City Life Church. Beterschap!

Bij en in City Life Church

Als kerk zetten we ons ten volle in om een een veilige omgeving creëren voor de zondagdiensten. Daarbij vertrouwen we erop dat alle bezoekers en vrijwilligers zich houden aan de richtlijnen en hygiëneregels. Volg de aanwijzingen van het Welkomteam steeds op en houd 1,5 meter afstand tot mensen die niet deel zijn van jouw huishouden.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we op een verantwoorde manier kunnen samenkomen in Gods Huis. Alvast bedankt voor jouw bijdrage hieraan.

Tot zondag!

Information for our English visitors: we won’t have English translation available during the service.

Zondagen

Meer informatie