Hart Voor Breda Kerstpakketten Actie

Hart voor Breda Kerstpakketten Actie

We leven in een tijd waarin alles duurder is geworden. Iedereen merkt dit in zijn of haar portemonnee, maar de mensen die het toch al niet makkelijk hadden merken dat het meest. Hen willen we deze Kerst in het bijzonder ondersteunen!

City Life Church Breda en Stichting De Herberg slaan de handen in één. We hebben namelijk een Hart voor Breda! We zetten ons in voor de mensen in de stad Breda door middel van deze kerstpakketten actie.

In de week voor Kerst verspreiden we 250 kerstpakketten onder de Bredanaren die dit het hardste nodig hebben. Deze pakketten worden gevuld met allerlei etenswaren, boodschappen en bijbehorende recepten zodat zij deze Kerst zich in ieder geval geen zorgen hoeven te maken over óf en wat ze moeten eten.

En om dit voor elkaar te krijgen hebben we jouw hulp nodig!

Doneren

Je helpt enorm door een donatie te geven aan de Kerstpakketten actie. Eén kerstpakket, waarmee je een gezin in Breda kan helpen, kost €25,-. Hoeveel pakketten geef jij dit jaar?

En misschien is dit voor jou ook een zware tijd financieel, dan kun je helpen door over deze actie te vertellen bij bedrijven, collega’s, vrienden en familie! Samen maken we het verschil!

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Bedrag

Tijd en energie

Naast het geven van geld voor pakketten kun je ook op andere manieren jouw Hart voor Breda laten zien! Door bijvoorbeeld te komen helpen met het inpakken van de pakketten! Op zaterdagochtend 17 december zullen we de kerstpakketten inpakken in Breepark. Op vrijdag 23 december zullen we in samenwerking met De Herberg pakketten uitdelen.

Voel je je aangesproken en wil je meehelpen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@clcbreda.nl of een Whatsapp te sturen naar: 0629241092. Dan zorgen we ervoor dat je met de juiste persoon in contact wordt gebracht.